Doneer & steun

Maak het verschil en steun Champa


Vind je Champa een goed initiatief en wil je ons steunen, in financiële zin of in de vorm van hulpmiddelen? Hartstikke fijn! Lees hier over de mogelijkheden.

Steun! En word donateur én vriend!

Ook het leven van jongeren in Azië  verrijken met kennis? Word dan donateur. Elke donatie – eenmalig of periodiek, groot of klein – draagt bij aan het realiseren van dromen en ambities en is daarom van harte welkom!

Rekeningnummer: NL03INGB0005694254
t.n.v. stichting Champa
‘s-Hertogenbosch

Vrienden van Champa sturen we periodiek nieuwsbrieven om op de hoogte te blijven van alle projecten en om kennis te maken met de verschillende ambitieuze jongeren. De nieuwsbrieven zijn ook hier terug te lezen.

Elke donatie gaat volledig naar een project

Met elke financiële bijdrage, groot en klein, kan Champa ambitieuze jongeren op weg helpen met hun studie. Champa besteedt het volledige donatiebedrag van particulieren aan lesmateriaal, studiefinanciering of de dagelijkse levensbehoefte van een jongere. Overige (overhead)kosten financiert Champa uit andere middelen. Donateurs kunnen daarnaast aangeven of zij een bepaald percentage besteed wensen te zien aan het dekken van de overhead kosten. Onze bestuursleden ontvangen geen beloning.

Belastingvrij doneren

Als (potentiële) donateur is het goed om te weten dat stichting Champa een ANBI-status heeft bij de Belastingdienst. Dit betekent dat een donatie aan stichting Champa gedeeltelijk is af te trekken van het belastbare inkomen. Als een donatie in een jaar tussen de 1 en 10 procent van het inkomen bedraagt en een minimale hoogte van 60 euro heeft, is het aftrekbaar. Een kopie van een bank- of giroafschrift is nodig als schriftelijk bewijs.

Wij zijn bij de Belastingdienst bekend met de volgende gegevens:
Stichting Champa
Fiscaal nummer: 822887903
Champi heeft een ANBI-status

Steun! En geef boeken, lesmateriaal en overige hulpmiddelen

Het is ook mogelijk om Champa te ondersteunen met het aanbieden van studieboeken, lesmateriaal en overige studiehulpmiddelen. Neem contact op om te bespreken welke hulpmiddelen het meest wenselijk zijn.

Steun! En doneer kennis

In de toekomst is het ook mogelijk om als vrijwilliger kennis en expertise in te zetten bij een van de projecten, bijvoorbeeld als huiswerkbegeleider of als docent. Heb je een ander idee, neem vooral contact op. We horen graag van je!

Transparantie vinden we bij Champa belangrijk en daarom verwijzen wij je graag naar onze doelstellingen en werkwijze, ons beleidsplan, ons bestuur en de verslagen van onze activiteiten. De financiële verantwoording is terug te vinden in onze jaarverslagen.

Maartje in Vietnam